ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Η ΝΕΑ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ IRA MEDIA ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΝΕΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Τις επιπτώσεις του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορονοϊού στην οικονομία, τις καταναλωτικές συνήθειες και τα brands παρουσιάζει η νέα μελέτη της Ira Media, με τίτλο “Back to Hope: Positive Outcomes in the New Normal”.

Η Ira Media είναι το μεγαλύτερο ανεξάρτητο media agency στην Ελλάδα και μέλος του IMCG Group. Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες media όπως Campaign Strategy, Media Planning & Buying, Digital & Content Marketing Strategy, Brand Performance Optimization, Media Mix Modeling, Sales Forecasting & Predictions, TV & Digital Attribution και είναι αντιπρόσωπος του πολυεθνικού δικτύου Tribe Global, το οποίο δραστηριοποιείται σε 54 αγορές. Συνολικά τα τελευταία 18 χρόνια έχει υλοποιήσει καμπάνιες για πάνω από 350 διαφημιζομένους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Ira Media, έχοντας αναγνωρίσει την ανάγκη για αποτελεσματική αποτίμηση της απόδοσης του off line & on line διαφημιστικού κονδυλίου, έχει επενδύσει τα τελευταία 2 χρόνια σε διεθνή τεχνογνωσία και νέα εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) για μέτρηση, βελτιστοποίηση και πρόβλεψη του ROI της καμπάνιας, εξελίσσοντας τις υπηρεσίες της με βάση το μοντέλο «Response Optimization Agency».

Mε τα νέα εργαλεία επιτυγχάνει :

  • την άμεση σύνδεση της τηλεόρασης με online πωλήσεις ή call center
  • την πρόβλεψη και βελτιστοποίηση του Response KPI (Sales, Traffic, Downloads, Calls) της καμπάνιας

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ.*

    ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ ΜΑΣ, ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

    Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial