Η “ΝΕΑ” ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ:

ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ, ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΑ MEDIA

Τις βραχυπρόθεσμες αλλά και τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις που φέρνει η πανδημία του κορονοϊού σε μια σειρά από τομείς αναδεικνύει η μελέτη της Ira Media με τίτλο “The New Normal –Short & Long Term Effects”.

Αναλύοντας μια σειρά από στοιχεία, έρευνες και δημοσιεύματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η μελέτη καταλήγει σε ιδιαίτερα ενδιαφέροντα συμπεράσματα που αφορούν την οικονομία, τους καταναλωτές, τον τρόπο ζωής αλλά και τον κλάδο των media.

Παράλληλα, πραγματοποιεί μια σειρά από προβλέψεις, τόσο αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας όσο και για τις συνέπειές της, τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

Η Ira Media είναι το μεγαλύτερο ανεξάρτητο media agency στην Ελλάδα και μέλος του IMCG Group. Παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες media όπως Campaign Strategy, Media Planning & Buying, Digital & Content Marketing Strategy, Brand Performance Optimization, Media Mix Modeling, Sales Forecasting & Predictions, TV & Digital Attribution και είναι αντιπρόσωπος του πολυεθνικού δικτύου Tribe Global, το οποίο δραστηριοποιείται σε 54 αγορές. Συνολικά τα τελευταία 18 χρόνια έχει υλοποιήσει καμπάνιες για πάνω από 350 διαφημιζομένους σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Ira Media, έχοντας αναγνωρίσει την ανάγκη για αποτελεσματική αποτίμηση της απόδοσης του off line & on line διαφημιστικού κονδυλίου, έχει επενδύσει τα τελευταία 2 χρόνια σε διεθνή τεχνογνωσία και νέα εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) για μέτρηση, βελτιστοποίηση και πρόβλεψη του ROI της καμπάνιας, εξελίσσοντας τις υπηρεσίες της με βάση το μοντέλο «Response Optimization Agency».

Mε τα νέα εργαλεία επιτυγχάνει :

  • την άμεση σύνδεση της τηλεόρασης με online πωλήσεις ή call center
  • την πρόβλεψη και βελτιστοποίηση του Response KPI (Sales, Traffic, Downloads, Calls) της καμπάνιας

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ.*

    ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΝΕΑ ΜΑΣ, ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

    Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial